dimecres, 30 de desembre del 2009

Informació de la 54a reunió de Conveni

Durant les dues darreres jornades, els dies 28 i 29 de desembre, ens hem trobat amb l’objectiu d’aconseguir un acord. En aquest sentit, i després dels últims debats en que totes les parts havíem aproximat posicions, la Representació de la Direcció hem explicat que en l’actual context de final d’any 2009 i abans de la data límit explicitada de 31 de desembre, era possible plantejar una nova proposta que incorporava importants novetats i millores, des del punt de vista de concepte i sobre tot retributius per a tots els empleats i col·lectius.

Aquesta proposta (Resum de la proposta de conveni Col•lectiu 2009-2012 de 29 de desembre 2009) ha estat abastament superada en la majoria els seus apartats amb nous plantejaments fruits de la negociació dins la sessió de la tarda d’avui per tal d’intentar definitivament assolir un acord amb el màxim consens possible. Malauradament, un cop més, ha estat impossible la signatura d’un bon conveni per tots els treballadors i treballadores, perquè la Representació dels Treballadors ha rebutjat la totalitat de la proposta per manca d’acord en la concreció d’un aspecte de la mateixa.

Finalment, l’RD hem emplaçat l’RT a reflexionar en benefici dels treballadors i treballadores i a superar la dificultat puntual i hem reiterat el nostre compromís en la negociació per aconseguir el millor conveni, amb el major consens i el més aviat possible.